startsida
företagsrapporter
anmärkningskontroll
våra tjänster
Blanketter och mallar
sök företag
kontakt

Kunder - logga in här:

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera dig som kund »

Glömt lösenord?


Produkter & Tjänster

Vem sitter i styrelsen på företaget? Hur mycket omsätter företaget? Finns det något som talar emot ett samarbete? BolagsRegistret.se ger dig aktuella fakta om Sveriges alla företag och föreningar. När du blir kund hos oss på BolagsRegistret.se får du tillgång till hela vårt näringslivsregister som är fyllt av den senaste informationen om drygt en miljon svenska företag.

Företagsrapporter

Företagsrapporterna är en dagsfärsk upplysning som visar information om de senaste 3 årens bokslut, eventuella betalningsanmärkningar och skuldsaldo, aktuell ratingbedömning, trendindikationer samt några av de viktigaste nyckeltalen.

Företagsrapporterna ger dig information om bokslut, nyckeltal, styrelse, firmatecknare och betalningsanmärkningar i alla svenska företag. BolagsRegistret.se innehåller även aktuellt skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten (KFM).

Företagsrapporterna innehåller även antal anställda, branschkod, bransch i klartext, revisorskommentarer samt om revisionsberättelsen är tillstyrkt. Ett överskådligt räkneverk håller reda på antal förbrukade upplysningar.

Vår rating för kreditvärdighet bedöms i poäng med förklarande text i 5 intervaller. Rating visas på aktiebolag, handels- och kommanditbolag samt enskilda firmor. Vår limit visar ett rekommenderat kreditbelopp.

Anmärkningskontroll

Anmärkningskontroll via webb ger dig information om ett företag eller en person har betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Branschöverenskommelsen som trädde i kraft 11 Juni 2007 säger att när ett företag i sin näringsverksamhet tar en kreditupplysning på andra företag eller privatpersoner så skickas ingen kopia till den omfrågade.

Kom igång redan idag.  Registrera dig här!     Aktuell prislista
Copyright © BolagsRegistret.se
Ansvarig utgivare: Christian Nilsson
Databasens namn: www.bolagsregistret.se